Lisa har jobbat på Creditsafe sedan augusti 2017

Hur hamnade du på Creditsafe?

Efter att ha pluggat tre år på Affärssystemprogrammet i Halmstad så var jag redo att dra mig hem mot Göteborg igen. Av en slump precis efter examen så delade en tjej som gick klassen ovan mig en annons för hennes gamla roll på Creditsafe då hon skulle vidare mot en annan roll på företaget. Utan förväntningar eller egentlig erfarenhet av kreditupplysningsbranschen gick jag på intervju och kände att detta, både rollen och företaget, verkligen var något i min smak. Så det var så min resa på Creditsafe startade.

Vad utmärker Creditsafe som arbetsplats?

Jag måste verkligen säga att det som utmärker Creditsafe är kulturen, gemenskapen och förtroendet för sina anställda. Arbetsuppgifterna som finns kan säkerligen hittas på många andra företag men just känslan man kommer till kontoret är unik och inget som jag upplevt på en arbetsplats tidigare.

Hur ser din plan ut för framtiden?

Just nu arbetar jag i teknisk support och trivs verkligen med att hjälpa våra kunder att lyckas med sina tekniska implementationer mot våra tjänster. Genom att vara en person som har mycket kontakt med kunder och får höra en del feedback så hade jag definitivt i framtiden kunnat tänka mig att träda in i en roll på företag som hjälper oss att ta våra tjänster dit kunderna vill på ett mer långsiktigt plan.

Jobbar du redan på Creditsafe?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@creditsafe.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor