Data & Integration Support

Göteborg
Ansök senast 2019-10-27

Vi på Creditsafe är stolta över att vara världens mest använda leverantör av kredit- och affärsinformation och även över våra produkter som dagligen hjälper företag runt om i världen! Den största delen av de kreditupplysningar vi levererar till våra kunder görs via API:er. Eftersom vi växer behöver vi nu stärka upp vårt team som supporterar dessa kunder! Är det dig vi söker?


Dina arbetsuppgifter

I rollen som integrationssupport kommer ditt huvudsakliga fokus vara att hjälpa de kunder som har någon form av koppling mot våra API:er. Arbetsuppgifterna består i första hand av att hjälpa nya kunder att komma igång samt att besvara frågor kring både tjänsterna och det data som levereras. Utöver detta kommer du även att konsultera både kunder och säljare innan avtalet är påskrivet för att det ska bli så bra som möjligt för alla inblandade. Du kommer också vara behjälplig med export av data från databas vid behov.

Mer konkret kommer du i din roll att:

 • Konsultera säljare och prospekts kring tjänsternas funktionalitet och vilken data som kan levereras
 • Ansvara för att nya kunder har rätt förutsättningar för att komma igång
 • Vara tillgänglig via mail, telefon och besök för att hjälpa kunderna med olika sorters frågor rörande våra API:er och data
 • Ansvara för den tekniska dokumentationen för både existerande och nya tjänster
 • Driva interna projekt för att förbättra upplevelsen för kunderna och effektivisera processer
 • Agera kravinsamlare och UAT-testare för existerande och nya integrerade tjänster

Du kommer ingå i ett supportteam på 15 personer och arbeta mot svenska och norska kunder. Huvudparten av de kunder som du kommer att supportera finns i Sverige och Norge men även andra länder kan bli aktuella. Då vi har nära samarbete med vårt huvudkontor i Wales sker mycket kommunikation på engelska.

Rollen innebär att du kommer vara i Oslo två arbetsdagar (med övernattning) varannan vecka samt vid behov. Utöver detta tillkommer även resor till våra övriga kunder inom och utom Sverige.


Vem är du?

Du har antingen en relevant högskoleexamen eller har arbetat med teknisk support under ett par år. Du kan också ha arbetat med support och ha ett tekniskt intresse i bakgrunden. Du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Kan du dessutom norska är det meriterande. Du behöver vara stresstålig och kan hålla flera bollar i luften samtidigt utan att tappa kvalité. Grundläggande förståelse för SQL är ett krav. Vi kommer lägga stor vikt på personliga egenskaper och förväntar oss att du är lyhörd för kunders och kollegors behov.


Vad kan vi erbjuda dig?

En stimulerande och utvecklande arbetsplats på ett fräscht kontor i Gårda i Göteborg där den ambitiöse har stora möjligheter att växa inom organisationen. Vi erbjuder bland annat privat sjukvårdsförsäkring, god pensionsavsättning, träning på arbetstid, gemensam frukost och årliga kick-offer.

Arbetet är på heltid med fast månadslön. Anställningen föregås av sex månaders provanställning.


Då vi arbetar med löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Linnéa Abrahamsson

linnea.abrahamsson@creditsafe.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Data & Integration Support
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %