Vill du sälja en världsledande produkt mot norska marknaden?

Göteborg
Ansök senast 2019-09-23

Världens mest använda kreditupplysningsföretag söker just nu säljare som vill arbeta mot den norska marknaden. Som säljare på Creditsafe får du vara med på en häftig resa där du tillsammans med oss bygger upp vår norska verksamhet – en helt ny marknad med oändliga möjligheter. Du kommer vara placerad på vårt skandinaviska huvudkontor i Göteborg.


Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats. Vi kan skryta om träning på arbetstid, måndagsfrukost, nyrenoverat kontor och roliga personalfester. Men den största anledningen till att vi går till jobbet varje dag är för att vi är ett härligt gäng med en unik sammanhållning. Våra passionerade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål, det tänker vi skryta om!


Vi söker dig som älskar att sälja och har du erfarenhet av att jobba mot den norska marknaden är det ett plus. Vi på Creditsafe är stolta över våra produkter som dagligen hjälper företag runt om i världen. Som ett globalt företag i en expansiv fas finns enorma utvecklingsmöjligheter – kanske är det just du som kommer börja din resa tillsammans med oss?


Vad blir din roll och hur ser din framtid ut?

Du kommer arbeta med försäljning mot små och medelstora företag i Norge. Dina dagar kommer att fyllas av prospektering, kundsamtal och förhoppningsvis mycket avtalsskrivande! Du kommer tillhöra ett positivt och sammansvetsat skandinaviskt team som arbetar hårt för att uppnå både gemensamma samt individuella mål och där du i din roll ansvarar för hela säljprocessen mot nya kunder på den norska marknaden.

Du kommer få möjlighet att arbeta med leadsbearbetning och försäljning på marknadskampanjer. Framtiden är din och vi söker en person som är beredd att jobba hårt för något man tror på, drivs av att starta något nytt och ser resan som en del av målet.

På kontoret pratar vi svenska, men eftersom du kommer att jobba mot den norska marknaden söker vi dig som behärskar det norska språket. Det är meriterande om du kan tillämpa det i tal och skrift.


Vi erbjuder dig

Som en i teamet hos Creditsafe blir du del av ett framgångsrikt företag där våra passionerade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. På fredagar kortar vi arbetsdagen med en timma, och under sommaren gör vi det varje dag. Vi anordnar aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen. Kommer du bli vår nästa pingismästare eller vara den som går segrande ur 5-kampen på Liseberg? Besök oss gärna på våra sociala medier för att lära känna oss lite bättre.


Övrig information

·        Arbetet är på heltid

·        Tillträde omgående

·        Fast månadslön + provision och bonus


 


Kontaktperson

Johanna Carlund

johanna.carlund@creditsafe.se

031-725 50 25

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Vill du sälja en världsledande produkt mot norska marknaden?
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %