Business Area Analyst

Göteborg
Ansök senast 2019-08-11

Dina arbetsuppgifter

Som Business Area Analyst skall du utifrån ett strategiskt, tekniskt och kommersiellt perspektiv fokusera på nya affärsområden och marknader. Du kommer att spela en aktiv roll i framtagandet av underlag samt handlingsplaner för strategiskt intressanta områden. I arbetet ingår även att initiera samt utveckla relationer med kommande leverantörer och samarbetspartners. Arbetet kommer periodvis bestå av ett stort antal resdagar inom och utom Sverige.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att:

 • Tillsammans med ledningsgruppen arbeta med förstudier av strategiskt intressanta marknader och affärsområden.
 • Skapa och utveckla relationer med eventuellt blivande leverantörer och/eller samarbetspartners.
 • Delta aktivt i arbetet med att ta fram affärsplaner samt koordinera och operativt ansvara för beslutade projekt fram till lansering.


Vem är du?

Du har en relevant högskoleexamen, gärna systemvetare eller dataekonom. Vi ser att du har arbetat i cirka 4-5 år med liknande arbetsuppgifter. Du har lätt för att förstå marknaden och konkurrenssituationen både i ett kort och långt perspektiv. Du har en god förståelse för system och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder såsom Kanban och har varit delaktig i både utvecklings- och marknadsprojekt med ett tydligt kommersiellt fokus. Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande bransch.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara analytisk och strukturerad. Du har en hög aktivitetsnivå med en förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat även under pressade situationer med flera parallella spår. Du är social och utåtriktad samt behärskar svenska (eller annat skandinaviskt språk) och engelska flytande i tal och skrift. Då arbetet innebär mycket interna, men framförallt externa, kontakter ställs krav på väldigt god kommunikations- och förhandlingsförmåga. Du behöver även ha goda sociala färdigheter och vara lyhörd för kundernas, kollegornas, och inte minst leverantörernas behov.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som en i teamet hos Creditsafe blir du del av ett framgångsrikt företag där våra passionerade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Vi skulle kunna skryta om träning på arbetstid, måndagsfrukost, fina kontorslokaler i Gårda, kickoffer och roliga personalfester. Men den största anledningen till att vi går till jobbet varje dag är för att vi är ett härligt gäng med en unik sammanhållning.


Missa inte chansen att söka denna spännande tjänst! Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Linnéa Abrahamsson

linnea.abrahamsson@creditsafe.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Business Area Analyst
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %