Vi söker förstärkning till vår säljavdelning!

Göteborg
Ansök senast 2019-06-06

2018 var verkligen vårt år. Inte nog med att vi blev årets team, vi slog dessutom alla rekord som gick att slå! Efter en fortsatt framgångsrik start på 2019 satsar vi på att bli ännu bättre under andra halvlek och då behöver vårt grymma säljteam förstärkning. Är det du som tar den åtråvärda platsen i startelvan?

Vi är så mycket mer än bara en vanlig arbetsplats. Vi kan skryta om träning på arbetstid, måndagsfrukost, skidresor och roliga personalfester. Men den största anledningen till att vi går till jobbet varje dag är för att vi är ett härligt gäng med en unik sammanhållning. Våra passionerade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål, det tänker vi skryta om!

Vad blir din roll?

Världens mest använda leverantör av kredit och affärsinformation. Japp, ännu mera skryt! Men vi på Creditsafe är stolta över våra produkter som dagligen hjälper företag runt om i världen. Som B2B-Säljare kommer du att sprida vårt varumärke och sälja in våra tjänster med telefon och dator som ditt främsta redskap. Du ingår i ett starkt och drivet team som framförallt jobbar med att hitta nya kunder till företag genom bland annat följa upp våra marknadskampanjer. Du har budgetansvar och i din roll ansvarar du för hela säljprocessen med potentiellt nya företagskunder på den svenska och -/eller norska marknaden. Vi är som du märker extremt stolta över vår personal och jobbar ständigt med utveckling genom coachning och utbildningar. Genom en tydlig karriärstege så är målsättningen att du ska växa inom organisation. 

Vem är du?

Det är ingen hemlighet, att jobba med sälj kräver både mod och uthållighet. På med skridskorna och ut på isen varje dag. Ibland blir man tacklad och tilltufsad men det är bara att köra vidare! För det är när du sätter pucken i mål som räknas. Med rätt mental inställning kommer du både utvecklas och belönas.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från sälj och god vana med telefon som verktyg, men det viktigaste är att du har viljan att bygga en säljkarriär. God svenska i tal och skrift är ett krav och då vi är ett internationellt företag är det en fördel om du har god förståelse för engelska. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Extra plus om du:

Har erfarenhet av B2B försäljning

Har en idrottsbakgrund

Har branscherfarenhet

Gillar att spela Pingis

Övrig information

För att lära känna oss lite mer-följ oss på Instagram @creditsafers eller Creditsafe i Sverige på Facebook

Arbetet är på heltid

Tillträde augusti

Fast månadslön + provision och bonus

Intervjuer sker löpande, varför tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum.


Kontaktperson

Johanna Carlund

johanna.carlund@creditsafe.se

031-725 50 25

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Vi söker förstärkning till vår säljavdelning!
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %