Marcos Abello

Marcos Abello

Scandinavian New Business Manager – New Business

Marcos har jobbat på Creditsafe sedan augusti 2015

Varför valde du att söka jobb på Creditsafe?

Jag hade redan lite koll på kreditupplysningsbranschen tack vare tidigare jobb och fick tips om annonsen där Creditsafe sökte säljare. Eftersom det var ett nytt företag för mig såg jag möjlighet till nya utmaningar och kunskaper i en bransch jag ville ha ökad kunskap i. 

Hur ser din arbetsdag ut?

Högt tempo! Jag ser det som en fotbollsmatch, uppdelad i halvlekar med raster emellan. Varje telefonsamtal är en ny målchans! För att leverera krävs kunskap, positiv inställning och vinnarskalle. Sen när det blir rast slappnar jag av och laddar om inför nästa omgång.

Vilka egenskaper har du nytta av som säljare?

Flera års erfarenhet inom sälj har bland annat utvecklat min lyhördhet, egenskapen att lyssna och hitta kundens förbättringsområden i verksamheten. Försäljning handlar trots allt om att tillfredsställa kundens behov. Att jag är tävlingsinriktad och har viljan att tjäna pengar är också motiverande faktorer, det ska erkännas. Jag har en positiv inställning och vill både lyckas och utvecklas. I framtiden vill jag ha större säljansvar och arbeta med större kunder och mer komplexa lösningar. Det är även min målsättning att arbeta med produktutveckling och ledarskap i framtiden. Creditsafe är ett spännande internationellt bolag. Det växer hela tiden och är på väg någonstans, så här finns utvecklingsmöjligheter för mig.

Jobbar du redan på Creditsafe?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@creditsafe.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor